Zwangerschaps Event in het Westland op 17 juni

Laat je voor, tijdens en na je zwangerschap inspireren in voeding, leefstijl & beweging op het ZwangerschapsEvent in het Westland 17 juni 2023.

 

Vooropgesteld dat elke zwangerschap anders is, ieder lichaam andere behoeften heeft, kan de focus soms gelegd worden op alles dat er niet ‘mag’ tijdens een zwangerschap.

Wij willen je meenemen in de beleving van je zwangerschap, vanuit vertrouwen in jezelf en een waardevolle ondersteuning bieden tijdens een bijzondere periode van je leven; het moederschap

De diëtiste neemt je mee op het gebied van voeding. Het belang van de juiste voedingsstoffen en aanvullende suppletie voor jou en je kindje. Laat je meenemen in de waarde van osteopathie, de verlichting die het kan geven bij het vastzitten in bepaalde structuren.

Wat yoga voor jou kan betekenen. De essentie van bewegen, invloed van de adem en daarmee de bewustwording van je veranderende lichaam en zo te vertrouwen op je intuïtie en mindset.

Begeleiding vanuit de fysio/bekkenfysiotherapie in het verbeteren van je houding. De invloed van buikspanning en spanning van de bekkenbodemspieren. Alles onder één dak voor de optimale beleving van jouw zwangerschap.

Zaterdag 17 juni 2023 van 9:30 - 11:30. De kosten bedragen:  12,50

Meld je aan via: info@bekkenfysiotherapeute.nl