Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Ik ben werkzaam op twee locaties in het Westland, onderaan de website vindt u de locaties. Voor het maken van een afspraak vraag ik u om onderstaand formulier in te vullen. Voor de eerste afspraak dient u een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID kaart of rijbewijs) mee te nemen en eventueel uw verwijsbrief van uw huisarts of specialist. 

 

Tarieven 2023:

- Screening, intake en onderzoek Bekkenfysiotherapie € 59,00

- Zitting Bekkenfysiotherapie € 59,00

Zitting bekkenfysiotherapie aan huis € 69,00 

- Screening, intake en onderzoek Fysiotherapie € 48,50

- Zitting Fysiotherapie € 45,00 

- Zitting Fysiotherapie aan huis € 58,50 

 

Vergoedingen

Een afspraak kan gemaakt worden zonder verwijzing van specialist of huisarts. Ik werk goed samen huisartsen, gynaecologen, internisten, urologen, verloskundigen en artsen. Per 1 januari 2022 heb ik geen contracten afgesloten met CZ en Menzis. De reden hiervoor is dat ik patiëntenzorg voorop heb staan en u een zo goed mogelijke behandeling wil bieden. Dit betekent echter niet dat u de behandeling volledig zelf moet betalen. U krijgt afhankelijk van uw polis een gedeelte terug van uw zorgverzekeraar.

 

Wilt u de afspraak verzetten of deze afzeggen?

Wanneer u een afspraak heeft ingepland, heb ik speciaal voor u deze tijd en een behandelruimte gereserveerd. Kunt u onverhoopt niet komen dan kan dit uiteraard gebeuren, echter dienen gemaakte afspraken minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd of gewijzigd. Dit geeft mij de gelegenheid om mijn agenda nog aan te kunnen passen en andere patiënten in te plannen. Voor gemaakte afspraken welke niet tijdig worden afgezegd, ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd volledig in rekening te brengen.

 

Wilt u uw afspraak afzeggen? Dat kan telefonisch (0174 501 968), per whatsapp of sms (06 41 50 54 57) of per e-mail (info@bekkenfysiotherapeute.nl).

 

Waar en wanneer kunt u terecht voor een afspraak?

Maandag - 9:00 - 18:00 (Naaldwijk)

Dinsdag - 9:00 - 18:00 (Naaldwijk)

Woensdag - GESLOTEN

Donderdag - 09:00-14:00 ('s-Gravenzande)

Vrijdag - 8:00 - 11:00 (Naaldwijk) 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.