Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Ik ben werkzaam op twee locaties in het Westland; in Naaldwijk en in 's Gravenzande. Voor het maken van een afspraak vraag ik u om onderstaand formulier in te vullen. Voor de eerste afspraak dient u een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID kaart of rijbewijs) mee te nemen en eventueel uw verwijsbrief van uw huisarts of specialist. 

 

Tarieven 2024

  • Screening, intake en onderzoek Bekkenfysiotherapie € 65,00
  • Intake na verwijzing € 65,00
  • Zitting Bekkenfysiotherapie € 63,00
  • Zitting bekkenfysiotherapie aan huis € 75,00 
  • Screening, intake en onderzoek Fysiotherapie € 65,00
  • Zitting Fysiotherapie € 48,00 
  • Zitting Fysiotherapie aan huis € 65,00

Vergoedingen

Een afspraak kan gemaakt worden zonder verwijzing van specialist of huisarts. Ik werk veel samen met huisartsen, gynaecologen, internisten, urologen, verloskundigen en artsen in de regio Westland.

 

Per 1 januari 2024 heb ik geen contracten afgesloten met CZ, Menzis en Zorg & Zekerheid. De reden hiervoor is dat ik kwalitatieve patiëntenzorg voorop heb staan en u een zo goed mogelijke behandeling wil bieden in plaats van veel tijd kwijt te zijn aan administratieve verplichtingen die worden opgelegd. De tarieven van deze verzekeraars zijn zo laag dat de behandeling de kosten niet kan dekken. Omgerekend zou er slechts een netto behandeltijd van 12 minuten kunnen plaatsvinden. Zo kan en wil ik niet werken.

 

Dit betekent echter niet dat u de behandeling volledig zelf moet betalen. U ontvangt een factuur die u bij de zorgverzekeraar kunt indienen. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar, informeer hier naar bij uw zorgverzekering.
 

Wilt u de afspraak verzetten of deze afzeggen?

Wanneer u een afspraak heeft ingepland, heb ik speciaal voor u deze tijd en een behandelruimte gereserveerd. Kunt u onverhoopt niet komen dan kan dit uiteraard gebeuren, echter dienen gemaakte afspraken minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd of gewijzigd. Dit geeft mij de gelegenheid om mijn agenda nog aan te kunnen passen en andere patiënten in te plannen. Voor gemaakte afspraken welke niet tijdig worden afgezegd, ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd volledig in rekening te brengen.

 

Wilt u uw afspraak afzeggen? Dat kan telefonisch (0174 501 968), per WhatsApp of sms (06 4150 5457) of per e-mail (info@bekkenfysiotherapeute.nl).

 

Waar en wanneer kunt u terecht voor een afspraak?

Maandag - 9:00 - 18:00 (Naaldwijk)

Dinsdag - 9:00 - 18:00 (Naaldwijk)

Woensdag - GESLOTEN

Donderdag - 09:00-14:00 ('s-Gravenzande)

Vrijdag - 8:00 - 11:00 (Naaldwijk) 

 

In verband met vakantie vanaf 25 juli 2024 is de praktijk gesloten. Zowel telefoon als de mail zal vanaf 26 augustus weer beantwoord worden.
Een mooie zomer gewenst.
Lieve groet Diantha van Wijgerden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.